Close

Колегія управління Державної служби якості освіти в ТНТУ: Викладачі кафедри КТ презентували наукові досягнення

02 жовтня в ТНТУ відбулося розширене засідання колегії управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області у Тернопільській області за участю засновників закладів освіти, керівників місцевих органів управління освітою, закладів позашкільної освіти територіальних громад, керівників закладів фахової передньої та вищої освіти Тернопільської області.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулись Наталя Моравська, начальниця управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області, Володимир Мисик, голова постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Тернопільської обласної ради та Микола Митник, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Колегія пройшла на базі ТНТУ імені Івана Пулюя, де відбулась виставка-презентація проєктів науково-технічної та інноваційної діяльності Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, що охоплює передові розробки в галузях енергозбереження, робототехніки, біопротезування, радіотехнічних пристроїв, програмного забезпечення, а також технологій віртуальної та доповненої реальності.

Викладачі кафедри Комп’ютерно-інтегрованих технологій: завідувач кафедри Микитишин А.Г., заступник завідувача кафедри Золотий Р. З., старший викладач кафедри Королюк Р.І. також прийняли активну участь у презентації та представили наукові дослідження кафедри керівництву Університету та представникам Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

Участь викладацького складу кафедри КТ у презентації наукових досягнень сприяло підвищенню  наукового потенціалу кафедри та всього Університету.

 

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *