Close

Екскурсія студентів та викладачів на ТДВ «Булат»

18 вересня 2024 р. студенти та викладачі Кафедр автоматизації, Комп’ютерно-інтегрованих технологій і робототехніки, Кафедра інжинірингу машинобудівних технологій та Кафедра конструювання верстатів, інструментів та машин ТНТУ, отримали унікальну можливість відвідати одне з найкращих ливарних підприємств Західної України — ТДВ «Булат».

ТДВ «Булат» – підприємство з 50-річною історією, що спеціалізується на виробництві чавунних і сталевих виробів, і стало важливим партнером для машинобудівних та будівельних компаній як в Україні, так і за її межами.

Екскурсія почалася зі знайомства з директором підприємства, Олександром Віталійовичем Ковальчуком, який разом з працівниками провів групу цехами, щоб показати усі етапи виробничого процесу. Студенти змогли побачити повний цикл виготовлення виробів — від підбору сировини до створення готових деталей.

Основні етапи виробництва на ТДВ «Булат» включають: підбір і підготовка сировини, виплавка чавуну та сталі, формування та лиття, обробка, фарбування і контроль якості.

Усі етапи екскурсії супроводжувалися поясненнями від провідних фахівців підприємства, які з ентузіазмом відповідали на запитання студентів.

Такий захід дозволив учасникам не лише дізнатися більше про ливарну справу, а й відчути себе частиною великої індустрії, яка рухає економіку країни вперед.

ТДВ «Булат» радо запрошує молодих інженерів приєднатися до команди.

Якщо ти хочеш отримати досвід роботи в сучасному виробництві та відкрити для себе перспективну кар’єру — тут на тебе вже чекають нові можливості та виклики!

Велика подяка організаторам та викладачам, які зробили цю цікаву екскурсію можливою!

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *