Close

Розпочалась реєстрація на форум Innovation Fest

Міністерство освіти і науки повідомило про старт реєстрації для участі у Всеукраїнському форумі «Innovation Fest» та конкурси стартапів, які проходитимуть в його межах.

Форум відбудеться 14 травня 2020 року в Києві.

У Міносвіти зазначають, що «Innovation Fest» – це майданчик, де українські науковці, інноватори та стартапери можуть показати свої кращі проекти, позмагатись за їхню фінансову підтримку, а також познайомитись з потенційними інвесторами.

«Тобто це один із кроків до того, чого нам зараз дуже не вистачає – ефективної комунікації науки та бізнесу. І саме побудова такої комунікації буде одним із пріоритетів нашої роботи як міністерства на цей та найближчі роки», – каже перший заступник міністра освіти і науки Юрій Полюхович.

Він також додає, що за 5 років «Innovation Fest» став стартовим майданчиком для багатьох молодих винахідників.

Наприклад, фіналіст 2018-го Валентин Фречка, який винайшов спосіб виготовлення паперу з опалого листя, уже проводить випробування своєї технології на реальному підприємстві та планує запуск масштабної лінії з переробки. А переможець минулого року – стартап CamTouch, що дозволяє будь-яку поверхню перетворювати на інтерактивну дошку, був відібраний міжнародними експертами та представляв Україну на найбільшій технологічній конференції світу «Startup Grind Global 2020» в Каліфорнії.

Участь у заходах Форуму безкоштовна, але за попередньої реєстрації. Вона відкрита до 8 травня 2020 року.

Також наразі триває реєстрація на 2 конкурси проектів для інноваторів: конкурс IT-EUREKA та конкурс інноваційних проектів.

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *