Close

МОН співпрацюватиме з інноваційним парком UNIT.City

Міністерство освіти і науки підписало меморандум про співпрацю з інноваційним парком UNIT.City. Відповідний документ підписаний під час зустрічі міністра освіти і науки Ганни Новосад із СЕО компанії Домініком Піоте та керуючим партнером Костянтином Євтушенко.

Планується, що за результатами співпраці українські учні, науковці та всі інші, хто вивчає інновації, отримають більше можливостей для розвитку стартапів та підприємництва в Україні. Для цього вони зможуть використовувати ресурси інноваційного парку UNIT.City.

За словами Ганни Новосад, для Міністерства освіти і науки дуже важливо розширювати коло партнерів, готових разом з МОН робити реальні дії для розвитку інновацій та підприємництва серед молоді.

«Зараз, розпочавши роботу з UNIT.City, ми отримуємо ще одного партнера для співпраці. Зі свого боку ми допомагатимемо та сприятиме всім активностям, пов’язаним із освітньою сферою», – зазначила Ганна Новосад.

Документ передбачає спільну організацію різних заходів. Вони мають підвищити обізнаність про сучасні інформаційні технології, підприємницьку культуру, стартап-екосистему тощо.

Своєю чергою, керуючий партнер UNIT.City Костянтин Євтушенко наголосив, що іноваційного парку дуже важливо підтримувати зв’язок з академічним середовищем і з Міністерством освіти і науки, оскільки парк запроваджує новітні системи освіти, що проходять тестування в рамках UNIT.City.

«Освіта, що базується на інноваціях та технологіях, є центром усього, що ми робимо. Сьогодні 37% нашої території віддано освітнім проектам. Ми вже маємо досвід надання підтримки державному сектору. Саме тут розташований Український Стартап Фонд, що успішно реалізує державну політику у напрямі інновацій. Міністерство може розраховувати на нас як у межах нашої експертизи, так і в межах нашої постійної роботи на благо побудови нової української освіти», – підкреслив Костянтин Євтушенко.

Також у рамках співпраці, МОН і UNIT.City ділитимуться досвідом, як навчати школярів підприємництву, інноваційному мисленню та гнучким навичкам. Окрім того, в межах співробітництва планується робота з вдосконалення українського законодавства в цій сфері.

Серед інших напрямів співпраці – підтримка партнерства з міжнародними організаціями, що готові сприяти розвитку інноваційної діяльності та підприємництва в Україні.

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *